World cup 1: klar til finale med to sejre

World cup 1: klar til finale med to sejre
18. februar 2018 kasper
I Nyheder

Pressemeddelelse 20. maj 2016:

Med to overbevisende sejre i indledende og semifinale i dag ved sæsonens første world cup i kajak i Duisburg, viste René Holten Poulsen, Maribo Kajakklub, klassen, selvom han stadig ligger i tung grundtræning. I finalen mødes 7 ud af 9 VM-finalister fra sidste år.

“Det er gået meget godt i dag. Jeg tog det roligt i morges, hvor jeg roede i 650 meter og derefter satte farten ned for at spare kræfter. Til eftermiddagens semifinale havde jeg nogle tekniske rettelser, og løbet gik okay, men jeg var lidt defensiv i hele løbet, og stoppede med at ro de sidste 150 meter, da jeg var sikker på at vinde,” lyder det fra Duisburg.

“I morgen skal jeg ro finalen på egne præmisser, men lægge lidt hårdere ud, da jeg følte, jeg havde mange kræfter tilbage i semifinalen. Hvis jeg ror et godt løb, tror jeg, det er nok til at være med om medaljerne. Jeg så ikke de andres løb, men på tiderne ser Pimenta godt roende ud, det samme med Yurenia. Hoff ser rigtig godt roende ud, og det ser ud som om han har fart i båden igen efter et par år uden VM-medalje,” fortæller René Holten Poulsen.