Se René tale om sin resultatmæssige nedtur i Aftenshowet og i programmet ‘I olympisk praktik’

Se René tale om sin resultatmæssige nedtur i Aftenshowet og i programmet ‘I olympisk praktik’
24. juli 2020 Press
I Nyheder

I går var jeg med i Aftenshowet, hvor jeg blandt andet snakkede om min resultatmæssige nedtur siden OL i Rio – på trods af min fysiske fremgang – og hvordan jeg takler det og bliver stærkere af det. Vi talte også om, hvad jeg har brugt Corona-krisen og OL-udsættelsen til.

Senere på aftenen var jeg med i programmet ‘I olympisk praktik’, hvor Mark O. Madsen (OL-sølv 2016) og Rikke Hørlykke (OL-guld 2004) prøver kræfter med kajak. I den korte tid fra vi optog det her program og til nu, har jeg rykket mig enormt meget mentalt. Og på vandet har jeg revet min teknik fra hinanden og nærmest bygget en ny teknik op.

Jeg synes, I skal se programmet. Det viser atleter fra en anden og mere personlig vinkel, og så er det enormt god underholdning at opleve Mark og Rikke på udebane.

LINK – I olympisk praktik med René Holten Poulsen.

LINK – Aftenshowet den 23/7 2020 om bl.a. at komme videre fra olympisk nedtur.