René Holten Poulsen og Victor Aasmul slutter VM godt af

René Holten Poulsen og Victor Aasmul slutter VM godt af
8. august 2022 Press
I Nyheder

Pressemeddelelse fra René Holten Poulsen – 7. august 2022

Drømmen var at ligge i toppen af A-finalerne ved VM, men efter to 4. pladser i semifinalerne, der endte lige uden for A-finalerne, roede René Holten Poulsen i B-finalerne på K1 1.000 meter og K2 500 meter med Victor Aasmul, og der blev sluttet godt af med en 2. plads begge gange.

B-finalen K1 1.000 meter:
“Det gik faktisk udmærket, selvom løbet pludselig blev 15 sekunder længere, da vinden tog dramatisk til. Jeg prøvede at være lidt mere steady på midten og til sidst, så mine 250 metre var mere steady. Da vi har fokuseret hovedsageligt på K2 500 meter, har jeg ikke trænet så meget på distancen 1.000 meter i hele sæsonen, men det gik udmærket, selvom jeg ikke helt kunne holde svenskeren til sidst. Jeg er glad for at være med i kampen, og når nu jeg røg ud i semifinalen var det fedt, at det var i en hård semifinale mod de bedste roere.”

B-finalen K2 500 meter:
“Vi kludrer lidt i starten, men får bedre styr på det ned ad banen. Vi bliver nummer to lige efter Canada, som vi er ved at hente til sidst, og vi er glade for at sætte et godt løb sammen og slutte godt af. Vi sad bedre sammen i dag end i de øvrige løb, og det gjorde det sjovere at ro. Vi har en af de hurtigste 250 meter af alle både i feltet, men vi skal arbejde lidt mere med det frem mod EM om to uger,” siger René Holten Poulsen.

EM i München om to uger
Allerede om to uger, i weekenden 18.-21. august, er der EM i kajak i München, Tyskland.

VM-resultater:
https://memosoft.spotfokus.com/timetable/index.php?page=eventdetail&folder=72&gmt=2&gmt2=-120