Book foredrag

Foredrag

Foredrag

Vindermentalitet

Mit allerførste foredrag handlede om vindermentalitet. Og det er stadig et af mine absolutte favoritemner at tale om. I denne foredrag deler jeg mit syn på hvad vindermentalitet i virkeligheden er og hvad der distancerer en person med ekstrem vindermentalitet fra andre.

Dybest set tror jeg på, at vi alle gerne vil vinde. Men at vi kan miste motivationen og troen. Jeg har været der og jeg har arbejdet med at finde tilbage til den indre kompromisløse vindermentalitet. Det har været – og er fortsat – en spændende rejse.

I dette foredrag fremhæver jeg nogle af de evner vi alle har. Og jeg taler om, hvordan vi kan fodre disse evner og få det optimale ud af dem. Jeg er ærlig omkring hvad det kræver at være en ”vinder” – både den pæne og mindre pæne side af medaljen.

 

Mine op- og nedture

I dette foredrag fortæller jeg om min karrieres op- og nedture og hvad jeg har lært. De opsummeres i nogle relativt simple, men universelle, livslektioner. Lektioner, som jeg har lært på den hårde måde.

Jeg tager jer med ind bag facaden på min karriere og giver et personligt indblik i de højde- og lavpunkter, som har været med til at definere mig som atlet og som menneske. Vi kommer omkring emner som målsætning, samarbejde, privatliv. Alt sammen selvfølgelig krydret med personlige historier om de ofre, som jeg har måtte bringe undervejs – samt anekdoter fra træningen, fx nedkøling af kropstemperatur til 34 grader, som sidder fast i kroppen for altid.

 

Sæt din målsætning

Målsætninger har været i centrum for min karriere i mange år. Jeg har været helt oppe, der hvor ingen mente jeg kunne tabe, udråbt til den sikre vinder. Og jeg har været helt dernede, hvor jeg aldrig i hele mit liv troede jeg skulle nå i mål. Så umotiveret at dagene bare flød sammen og med en ”professionel” depression, der gik ud over både det sportslige og det private. Jeg deler mit personlige arbejde med at bruge målsætninger til at sætte retning på mit liv og min karriere.

Jeg har arbejdet med målsætninger, som er lykkedes og med dem, som ikke er. Med historier fra min eget liv, illustrerer jeg, hvad der kendetegner en effektiv målsætning – og med udgangspunkt i mine egne valg igennem karrieren deler jeg, hvad der skal til for at gøre målsætninger til virkelighed.

Kontakt