René vinder stor, international pris: World Paddle Awards 2015

René vinder stor, international pris: World Paddle Awards 2015
13. marts 2016 Press
I Nyheder

Pressemeddelelse den 13. marts 2016

Kajakroeren René Holten Poulsen blev dobbelt verdensmester i 2015 og dobbelt prisvinder til Sport 2015 i Herning i januar. I aftes modtog Powerhouse Poulsen endnu mere hæder ved kano- og kajaksportens fineste prisuddeling, World Paddle Awards, hvor danskeren vandt prisen som Årets Sportsmand.

I alt otte priser blev delt ud til World Paddle Awards, og René Holten Poulsen blev hyldet for sine to verdensmestertitler i enerkajakken; på den olympiske 1.000 meter og den tidligere OL-distance på 500 meter.

“Det er virkelig fedt at vinde prisen som Årets Sportsmand til World Paddle Awards. Prisen dækker over alle discipliner i kano og kajak, fra sprint til slalom og helt over i trickafdelingen. Det er en speciel pris for mig, fordi den er 50% afgjort af publikum, 50% af et akademi bestående af 25 personer, der på den ene eller anden måde har været en del af kano- og kajak sporten gennem årene. Og jeg vandt den faktisk, fordi jeg havde klart flest publikumsstemmer, så jeg er glad for den anerkendelse fra alle grene af vores sport, der ligger i sådan en pris,” siger René Holten Poulsen, der allerede er returneret til Florida, hvor han er i gang med en lang forårstræningslejr sammen med det øvrige kajaklandshold.

Læs nomineringsteksten her: http://www.worldpaddleawards.com/nominees/2015-rene-holten-poulsen-denmark

Lidt om vinderne: http://www.worldpaddleawards.com/news/winners-of-the-2015-world-paddle-awards-announced