Klar til VM-finalen med Victor i K2 500m!

Klar til VM-finalen med Victor i K2 500m!
17. september 2021 Press
I Nyheder

Efter et uhyre tæt indledende heat på K2 500 meter, hvor kun vinderen ville komme direkte i A-finalen, var René Holten Poulsen og Victor Aasmul en tur i semifinalen her til eftermiddag, hvor top-3 ville komme i finalen søndag.

Efter et tæt løb ned over banen trak den danske duo fra til slut og vandt sikkert semifinalen, mens de klappede hinanden i hånden over målstregen. Canada og Sverige kom med i finalen på de følgende pladser.


Det er René og Victors første, internationale konkurrence sammen, og det er et stort resultat at nå VM-finalen i en olympisk disciplin allerede nu, da de har kun roet sammen i et par måneder, og de to roere er forståeligt glade over finalepladsen:

“Det er dejligt, at vi lykkedes med det arbejde, vi har lavet, og de ting, vi har ændret. Det er fedt at se, at vi fra løb til løb, og også mellem løbene, kan rette en masse ting og rykke os. Det er meget sjovere og federe at være i, når vi kan se det rykker sig fra gang til gang, og det gør det til en meget federe og positiv proces. Det er stort at være i to finaler, men endnu bedre er det, at jeg og vi lykkedes med at ro de rigtige løb både i går og i dag,” siger René Holten Poulsen.

VM kan følges live her:
https://www.canoeicf.com/canoe-sprint-world-championships/copenhagen-2021

Program og resultater:
http://copenhagen2021.spotfokus.com/index.php?gmt=2&gmt2=-120

Renés finaler ved VM:

Lørdag den 18. september
11.22: K1 1.000 meter, A-finale

Søndag den 19. september
11.51, K2 500 meter, A-finale

Fotos:
Jesper Grønnemark