5. plads i world cup-finale for René Holten Poulsen og Victor Aasmul på K2 500 meter

5. plads i world cup-finale for René Holten Poulsen og Victor Aasmul på K2 500 meter
29. maj 2022 Press
I Nyheder

Pressemeddelelse fra René Holten Poulsen, 29. maj 2022:

De er blevet bedre og bedre henover weekenden, og i søndagens world cup-finale på den olympiske K2 500 meter blev René Holten Poulsen og Victor Aasmul nummer 5 – 1,29 sekunder fra vinderen Portugal og kun godt et halvt sekund fra bronzemedaljer ved sæsonens anden world cup, der finder sted i Poznan i Polen. Derfor var det et par tilfredse roere, der gjorde status over weekenden:

“Vi er meget tættere på medaljer i denne uge end sidste uge, så vi er meget glade. Vi roede et godt løb, og bare fra semifinale til finalen var vi et halvt sekund tættere på. Nu nåede vi finalen og var med, hvor det var sjovt, så det giver et stort mentalt boost efter sidste weekend,” siger René Holten Poulsen om sidste weekends world cup i Racice, hvor det blev til en B-finale og samlet 17. plads.

“Det vi roede i denne weekend var rigtig godt, og vi er meget tilfredse med, at vi får eksekveret et godt løb, for det giver tro på, at vi kan være med i kampen om medaljer til de næste konkurrencer,” siger René Holten Poulsen.

I sidste uges world cup kæmpede duoen mere med tingene, og makkeren Victor Aasmul var i Tjekkiet stadig mærket af efterveerne fra sit styrt på cykel for fire uger siden.

10.-12. juni er der Bagsværd Regatta, som fungerer som udtagelse til VM og EM i blandt andet K2 500 meter.

Link til resultater:
https://wc22.domtel-sport.pl

Sommerens mesterskaber:
VM: 3.-7. august, Halifax, Canada
EM: 18.-21. august, München, Tyskland
DM: 2.-9. september, Bagsværd Sø